Huoltopalvelut

Laboratorio-, lääkintä- ja välinehuollon laitteiden huoltopalvelut yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme täyden palvelun kotimainen laboratorio- ja lääkintälaitteisiin keskittynyt huoltoyritys

Olemme toimineet alalla jo yli 30-vuotta. 

Tarjoamme ISO-laatusertifioituja huoltopalveluja: 

Meiltä saat esimerkiksi määräaikaishuollon tai vikakorjaukset autoklaaville, sentrifugille, CO2-kaapille, lämpökaapille, spektrofotometrille, laboratorion puhdasvesilaitteelle tai autoklaavin validoinnin. Laitteiden huollot tehdään joustavasti joko asiakkaan tai yrityksemme toimitiloissa. Pienlaitteet voi myös lähettää tai tuoda huoltoomme. 

Teemme lisäksi muun muassa sähköturvallisuusmittauksia eri laiteryhmille ja tarjoamme kokonaisvaltaista laitehuoltopalvelua asiakkaan koko laitekannalle sekä laiterekisteripalvelua. 

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää palveluistamme. Voit myös pyytää huoltotarjouksen määräaikaishuollolle tai vikakorjaukselle, ja yllättyä positiivisesti kilpailukykyisestä hinnoittelustamme. 

Ystävällinen henkilökuntamme sinua palvelee mielellään. 

Toimittajariippumaton ja ammattitaitoinen

Olemme toimittajariippumaton teknisiä laitehuoltoja tarjoava yritys. Riippumattomuus tuo toimintaamme kustannustehokkuutta ja joustavuutta. Työskentelemme kuitenkin tiiviissä yhteistyössä toimialan suurimpien laitevalmistajien kanssa. Yrityksemme laitehuolloista vastaavat huoltoinsinöörit ovat tehdaskoulutettuja ammattilaisia. 

Huoltoinsinöörien korkean ammattitaidon lisäksi haluamme varmistaa mahdollisimman korkean laadun myös materiaalipuolella. Käytämme kaikissa huolloissa laitevalmistajien alkuperäisvaraosia ja -materiaaleja. Toimitamme ja myymme huoltomme piiriin kuuluvien laitteiden varaosia myös suoraan asiakkaillemme. 

Tarjoamme huoltopalveluja kattaen koko Suomen. Meiltä voit tilata laboratorio-, lääkintä- ja välinehuollon laitteille huoltopalvelua myös Suomen rajojen ulkopuolelle. TIMANT ja MERA huoltoyhteistyöverkostojen kautta pystymme tarjoamaan vastaavaa korkealaatuista huoltopalvelua myös Pohjoismaissa, Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme. 

Muistathan myös, että kaikkia yrityksemme tarjoamia huoltopalveluja voi käyttää myös ilman huoltosopimusta. 

Palvelumme hyödyt

  • Valtakunnallinen huoltoverkosto 
  • Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörit 
  • Nopeat vasteajat 
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu 
  • ISO-laatusertifioitu huoltopalvelu 
  • Kaikki palvelut myös ilman sopimusta 
  • Kotimainen, yksityinen ja vastuullinen yritys 

Meiltä voit myös tilata useiden eri laitteiden:

Asennukset

Laitesiirrot

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information