Alkometrit ja häkämittarit

Huollossamme nyt myös alkometrit ja häkämittarit. Lue lisää alla alkometrin kalibroinnista ja häkämittarin kalibroinnhista.

Huollamme ja kalibroimme seuraavat alkometrit ja häkämittarit

Alkometrien ja häkämittarien kalibrointi

Huoltamamme ammattikäytön alkometrit: 

  • Dräger 5820 Alcotest 
  • Dräger 6820 Alcotest 
  • Dräger 6510 Alcotest
  • Dräger 7000 Alcotest
  • Mark X Alcovisor

Yleisimmät huoltamamme häkämittarit: 

  • Bedfont Pico
  • Dräger Pac 5500 
  • Dräger Pac 6500 

Hinta Bedfont Pico Dräger häkämittarin huollolle tai kojaukselle? Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Vastaamme nopeasti (tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään). Dräger ja MarkX alkometrien kalibroinnit tehdään yleisesti muiden ensihoidon laitehuoltojen yhteydessä, kuten esimerkiksi Dräger ja Bedfont häkämittarien kalibroinnit. 

Voitte myös halutessanne tuoda ensihoidon laitteita Vantaan toimipisteeseemme huoltoon.

Alkometrien ja häkämittarien kalibrointi – ammattikäytön laitteet

Tarjoamme Dräger ja Mark X Alcovisor alkometiren kalibrointipalvelua lyhyellä vasteajalla. Huomioithan, että huoltomme piiriin kuuluu ainoastaan ammattikäytön alkometrit.

Asiakkaanamme saat käyttöösi Intermedin laatusertifioidun ja valtakunnallisen huoltoverkoston sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. 

Dräger, Mark X ja Bedfont huolto (alkometri ja häkämittari)

Alkometrien ja häkämittarien huolto/tarkastus on tarpeellista suorittaa vuoden (12kk) välein. Vain säännöllisesti tehty alkometrin ja häkämittarin huolto takaa laitteen tarkan mittaustuloksen ja luotettaan toiminnan. Noudattamalla laitevalmistajan suosittelemaa huoltoväliä, toimii myös ammattikäyttöön tarkoitettu alkometri ja häkämittari luotettavasti. 

Ensihoidon laitteiden huoltopisteet

Kattava huoltoverkostomme takaa lyhyet vasteajat koko Suomen alueelle. Nopean palvelun lisäksi asiakkaanamme hyödyt myös erinomaisesta kustannustehokkuudesta riippumatta siitä, missä päin Suomea sijaitset. 

Yrityksemme huoltopisteet: 

Voit myös lähettää laitteesi huoltoon Vantaan toimipisteeseen. Muista pakata laite hyvin, jotta se ei hajoa kuljetuksessa. Ammattitaitoiset huoltoinsinöörimme huoltavat laitteet kuntoon asiantuntevasti ja nopeasti. 

Huolletut ja tarkastetut laitteet lähetetään viipymättä takaisin asiakkaalle. Pyydä lisätietoja laitteiden lähetyksestä asiakaspalvelusta. 

Voit soittaa asiakaspalveluumme, lähettää tiedot yhteydenottolomakkeella tai olla yhteydessä sähköpostitse. 

Tilaa laitteellesi huolto