Ensihoidon
laitehuolto

Ensihoidon laitehuolto kattaa kaikki ensihoidon lääkintälaitteet, kuten defibrillaattorit, imut ja ruiskupumput. Meiltä myös valtuutettu ammattikäytön Dräger huolto. Huoltomme on ISO-laatusertifioitu ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Huollamme mm. seuraavat ensihoidon laitteet

 • Bedfont huolto                              Häkämittarit
 • Corpuls CPR huolto                     CPR laitteet
 • Dräger huolto                                Ammattikäytön alkometrit
 • Dräger huolto                                Häkämittarit
 • Defibrillaattorit huolto               Corpuls, Lifepak, Zoll, Philips
 • Imulaite huolto                             Laerdal, Mdedela: Basic / Cheiron
 • Mark X Alcovisor huolto            Ammattikäytön alkometrit                            
 • BBraun huolto                              Ruiskupumput

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi paloasemat, julkiset ja yksityiset ensihoitoyritykset sekä useat eri sairaalat. Pyydämme huomioimaan, että mitä useamman laitteen huollon keskitätte yritykseemme, sitä edullisemmaksi laitekohtainen kustannus muodostuu. 

Alkometrien ja häkämittarien huolto

Huoltamamme ammattikäytön alkometrit: 

 • Dräger 5820 Alcotest 
 • Dräger 6820 Alcotest 
 • Dräger 6510 Alcotest
 • Dräger 7000 Alcotest
 • Mark X Alcovisor

Yleisimmät huoltamamme häkämittarit: 

 • Bedfont Pico
 • Dräger Pac 5500 
 • Dräger Pac 6500 

Hinta Bedfont Pico Dräger häkämittarin huollolle tai korjaukselle? Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. Vastaamme nopeasti (tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään). Dräger ja MarkX alkometrien kalibroinnit tehdään yleisesti muiden ensihoidon laitehuoltojen yhteydessä, kuten esimerkiksi Dräger ja Bedfont häkämittarien kalibroinnit. 

Voitte myös halutessanne tuoda ensihoidon laitteita Vantaan toimipisteeseemme huoltoon.

Laadukasta ensihoidon laitehuoltoa - laiterekisteripalvelu tarvittaessa

Ensihoidon lääkintälaitteet huolletaan pääsääntöisesti paikan päällä, asiakkaan toimipisteessäMikäli asiakkaalla on suuri määrä kalustoa, esimerkiksi ambulansseja, jaksotetaan huoltokäynnit useammalle käyntikerralle. Jaksottamisesta sovitaan aina etukäteen asiakkaan kanssa. 

Huoltoinsinööreillämme on ensihoidon laitehuoltokäynneillä sovittaessa varalaite mukana. Näin myös huollon aikana asiakkaan toiminta voi jatkua normaalisti. Asiakkaillemme ensihoidon laitehuolto on asiakkaan tarpeiden mukaan joustavaa.

Tarvittaessa tarjoamme myös lääkintälaitteiden laiterekisteripalvelun laitteillenne, jolloin voitte seurata sähköisesti/sarjanumeroperusteisesti laitteiden huoltodokumentaatiota, sijaintia, kustannuspaikkaa, takuuaikaa, tilata huollon tai korjauksen laitteelle jne. Pyydä lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Alkometrien ja häkämittarien kalibrointi – ammattikäytön laitteet

Tarjoamme Dräger ja Mark X Alcovisor alkometrien kalibrointipalvelua lyhyellä vasteajalla. Huomioithan, että huoltomme piiriin kuuluu ainoastaan ammattikäytön alkometrit.

Asiakkaanamme saat käyttöösi Intermedin laatusertifioidun ja valtakunnallisen huoltoverkoston sekä kilpailukykyisen hinnoittelun. 

Dräger, Mark X ja Bedfont huolto (alkometri ja häkämittari)

Alkometrien ja häkämittarien huolto/tarkastus on tarpeellista suorittaa vuoden (12kk) välein. Vain säännöllisesti tehty alkometrin ja häkämittarin huolto takaa laitteen tarkan mittaustuloksen ja luotettavan toiminnan. Noudattamalla laitevalmistajan suosittelemaa huoltoväliä, toimii myös ammattikäyttöön tarkoitettu alkometri ja häkämittari luotettavasti. 

Ensihoidon laitteiden huoltopisteet

Kattava huoltoverkostomme takaa lyhyet vasteajat koko Suomen alueelle. Nopean palvelun lisäksi asiakkaanamme hyödyt myös erinomaisesta kustannustehokkuudesta riippumatta siitä, missä päin Suomea sijaitset. 

Yrityksemme huoltopisteet: 

Voit myös lähettää laitteesi huoltoon Vantaan toimipisteeseen. Muista pakata laite hyvin, jotta se ei hajoa kuljetuksessa. Ammattitaitoiset huoltoinsinöörimme huoltavat laitteet kuntoon asiantuntevasti ja nopeasti. 

Huolletut ja tarkastetut laitteet lähetetään viipymättä takaisin asiakkaalle. Pyydä lisätietoja laitteiden lähetyksestä asiakaspalvelusta. 

Voit soittaa asiakaspalveluumme, lähettää tiedot yhteydenottolomakkeella tai olla yhteydessä sähköpostitse. 

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information