Ultraäänilaitteen
huolto

Ultraäänilaitteen huolto on tarpeellista suorittaa säännöllisin väliajoin. Kun yrityksesi ultraäänilaite on aika huoltaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Meiltä laitevalmistajan valtuuttama ultraäänilaitteen huolto ja korjaus sekä varaosat ja anturit Esaoten ultraäänilaitteisiin (Esaote MyLab).

Ultraäänilaitteen huolto - huoltomme piirissä

Huollamme ja korjaamme muun muassa seuraavat Esaoten laitteet: 

  • Esaote MyLab Twice ultraäänilaite 
  • Esaote MyLab Classic ultraäänilaite 
  • Esaote MyLab Alpha ultraäänilaite 
  • Esaote MyLab Gamma ultraäänilaite 
  • Esaote MyLab 25/30/50/60/70 ultraäänilaite 

Meiltä Esaote varaosat ja anturit - Esaote ultraäänilaitteen huolto

Intermediltä voit tilata Esaoten ultraäänilaitteisiin myös varaosat ja tarvikkeet. 

Kaikki myymämme varaosat ja tarvikkeet ovat laitevalmistajien alkuperäisvalmisteita, kuten esimerkiksi akut ja anturit. 

Tarjousta varten tarvitsemme tiedot yrityksessänne käytössä olevasta laitteesta; ultraäänilaitteen merkki, malli ja mielellään myös minkälaisessa käytössä laite on. 

Pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme. 

Ultraäänilaitteen huolto vaatii säännöllisyyttä

Ultraäänilaitteen huolto ja laitevalmistajan määrittelemät tarkastukset ovat tarpeellisia suorittaa säännöllisin väliajoin. Kotimaisella Intermed Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus lääkintälaitteiden monipuolisista huoltopalveluista. 

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti, vankalla ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Kun yrityksesi ultraäänilaite on aika huoltaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa lääkintälaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. 

Tiedustele myös edullista sopimushuoltopalveluamme. Sopimusasiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia lääkintälaitteiden määräaikaishuolloista tai huoltoraportoinnista, me hoidamme kaiken puolestasi ja aina ajallaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. 

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information