Service in Nordics

Verenpainemittarin
kalibrointi

Verenpainemittarin kalibrointi ammattikäytössä oleviin terveydenhuollon laitteisiin. Kalibroimme kaikki markkinoilla olevat merkit. Hyvä terveydenhuollon ammattilainen. Verenpainemittarin kalibrointi suositellaan tehtäväksi noin kahden vuoden välein.

Kenelle kalibrointipalvelu on tarkoitettu?

Intermed Oy huoltaa ja kalibroi vain ammattikäytössä olevat laitteet, tarkoittaen pääsääntöisesti terveydenhuollon käytössä olevia verenpainemittareita. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kalibrointipalvelumme ei ole tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille. 

Käytössämme säännöllisesti kalibroidut filtterisetit. Meiltä myös asiakkaan spektrofotometrien filtterisettien kalibrointipalvelu. 

Missä verenpainemittarin kalibrointeja tehdään?

Terveydenhuollon AMMATTIKÄYTTÖÖN tarkoitettujen verenpainemittareiden kalibroinnit tehdään Intermed Oy:n päätoimipisteessä Vantaalla

Kalibroitava laite tai laitteet lähetetään postitse suoraan toimipisteeseen. Postitse tehtävä toimitus on kustannustehokkain ja asiakkaalle helpoin tapa kalibroida pieni määrä laitteita. Huoltomme vasteaika on lyhyt.  

Mikäli kalibroitavia verenpainemittareita on vähintään kymmenen (10) tai enemmän, tehdään laitteiden kalibrointeja usein myös asiakkaan toimipisteellä. Tällöin tulee huomioida, että sovittuna ajankohtana kaikki kalibroitavat verenpainemittarit ovat asiakkaan toimipisteellä. 

Mitä tarkoittaa verenpainemittarin kalibrointi?

Verenpainemittarin kalibrointi tarkoittaa laitteen mittaustarkkuuden todentamista. 

Toimenpiteessä tarkastetaan ja varmistetaan mittarin näyttämän mittaustuloksen oikeellisuus. 

Miten verenpainemittarin kalibrointi tarkastetaan?

Laitteen lukema tarkastetaan ja kalibrointi tehdään aina ammattikäyttöön tarkoitetuilla, erikseen jäljitettävästi kalibroiduilla mittalaitteilla. 

Mittaustuloksen jäljitettävyys voidaan siten varmistaa ja todentaa.  

Miten usein verenpainemittari on tarpeellista kalibroida?

Verenpainemittarin kalibrointi tulee aina tehdä laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti. Merkistä ja mallista riippuen kalibrointi on tarpeellista tehdä noin 1-2 vuoden välein.   

Mitä verenpainemittarin kalibrointi maksaa?

Yksittäisen ammattikäytön verenpainemittarin kalibrointi Intermed Oy:llä maksaa 40,00€ (0% ALV) € (pidätämme oikeuden hintamuutoksiin). 

  • Hinta koskee Vantaan toimipisteeseen lähetettäviä laitteita 
  • Hintaan lisätään laitteen toimituskulut 

Mikäli kyseessä on kymmenen (10) laitetta tai enemmän, tai haluat kalibroinnin tehtävän omissa toimitiloissanne, ystävällisesti ota yhteyttä ja pyydä tarjous mittareidenne kalibroinnista. 

Tarvitsetteko yrityksellenne
uuden verenpainemittarin?

Verenpainemittareita löytyy markkinoilta useilta eri toimittajilta. Esimerkiksi verenpainemittareiden toimittaja on yhteistyökumppanimme MedKit/ Pamark Business Oy. 

Laitteista, esimerkiksi Omron verenpainemittarin, Heine verenpainemittarin tai Welch Allyn verenpainemittareiden kalibrointeja jne. tehdään Vantaan toimipisteellämme.  

Lähetä laitteesi meille kalibroitavaksi

Varmista luotettava mittaustulos ja lähetä laitteesi meille kalibroitavaksi. Tulemme myös kalibroimaan verenpainemittarinne paikanpäälle, jos teillä useampia laitteita kalibroitavaksi. Kalibrointipalvelumme on nopea ja kustannustehokas. Voit pyytää asiakaspalvelustamme tarjouksen. 

Lähetysohje 
Pakkaa laite huolellisesti, jotta se ei pääse liikkumaan kuljetuslaatikossa.
Pakkauksen tulee myös kestää kuljetus.  

Liitä lähetykseen mukaan: 
Omat yhteystietosi 
Palautusosoite 
Laskutusosoite 
Mahdollinen laskutusviite 

Lähetysosoite 
Lähetä laiteet aina Vantaan toimipisteeseemme.
Vantaalla sijaitsee laitehuoltoihin keskittynyt yksikkö. 

Vantaan laitehuollon osoite on: 
Intermed Oy 
Koivulehdontie 16 b 
01510 VANTAA