Service in Nordics

Biosuojakaapin
huolto

Biosuojakaapin asennus ja korjauspalvelut Intermedin toimesta koko Suomen alueella. Teemme biosuojakaapeille huollon yhteydessä tarvittaeessa myös suodattimien vaihdot ja partikkelimittaukset.

Huoltomme piirissä olevat biosuojakaapit

Asennamme ja huollamme mm. seuraavia biosuojakaappeja: 

Biosuojakaapin suodattimet tulisi vaihtaa säännöllisesti noin 3-5 vuoden välein.

Biosuojakaapin suodattimien vaihto

Biosuojakaapin suodattimet tulisi vaihtaa säännöllisesti noin 3-5 vuoden välein. Suodatintilaukset voitte tehdä helposti suoraan asiakaspalvelustamme. Myymme muun muassa suodattimia Thermo laitteisiin sekä Clean Air/Telstarsuodattimia. 

Mikäli vaihdatte biosuojakaapienne suodattimet itse, voitte tilata Intermediltä myös pelkät suodattimet alla oleviin kaappimerkkeihin.

Huomioikaa, että mikäli tilaatte samalla kaapillenne huollon, toimitamme vaihtosuodattimen ilman lähetyskustannuksia paikan päälle.

Yleistä tietoa biosuojakaapeista

Biosuojakaapeilla on useita eri käyttökohteita ja käyttöympäristöjä. Yleisimpiä ovat erityyppiset laboratoriot. Biosuojakaappeja käytetään myös muun muassa teollisuuden valmistuksessa, testauksessa, tutkimuksessa ja normaaleissa apteekeissa lääkkeiden säilytykseen. 

Biosuojakaapin toiminta perustuu työntekijän ja/tai ympäristön suojaamiseen käytettäviltä tai muodostuvilta partikkeleilta. 

Lisäksi biosuojakaappi tuottaa työskentelytilaan steriilisuodatettua laminaarivirtausilmaa. 

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Tilaa laboratoriosi biosuojakaapin huolto tai partikkelimittaus. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa laboratoriolaitteiden huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä! 

Tilaa laitteellesi huolto