Elatusainekeittimen
huolto

Elatusainekeittimen huolto sisältää muiden muassa elatusainekeittimen toimintojen tarkastuksen, laitteen puhdistuksen ja säädön.

Elatusainekeittimet ja maljanvalulaitteet huoltomme piirissä

Huollamme AES BioMerieux Blue Line elatusainekeittimet vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella. Tarjoamme AES BioMerieux elatusainekeittimille ja maljanvalulaitteille ammattitaitoista sekä kustannustehokasta huoltopalvelua koko Suomen alueella.

Huollon yhteydessä suosittelemme tekemään huoltotarvekartoituksen myös laboratorion muille laitteille. Meiltä huoltopalveluja kustannustehokkaasti moniin eri laboratorion laitteisiin.

AES BioMerieux Blue Line elatusainekeittimet

  • M10
  • M20

AES BioMerieux elatusainekeittimet

  • AES S9000
  • AES MasterClave 09

APS BioMerieux maljanvalulaitteet

  • APS One
  • APS 300
  • APS 320

Elatusainekeittimen huolto sisältää aina huoltoraportin

Elatusainekeittimen huolto sisältää muiden muassa elatusainekeittimen toimintojen tarkastuksen, laitteen puhdistuksen ja säädön.

Elatusainekeittimeen kuluvat varaosat, kuten tiivisteet ja laakerit, uusitaan huollon yhteydessä. Lisäksi laitteen lämpötilat kalibroidaan jäljitettävin mittalaittein.

Elatusainekeittimen huollon jälkeen asiakas saa huollosta sähköisen kirjallisen raportin omaan laatujärjestelmäänsä liitettäväksi. Huolto suoritetaan laitevalmistajan määrittelemän huolto-ohjelman mukaisesti. Huoltomme on laatusertifioitu ja pyydettäessä saatte huollosta myös erillisen laatusertifikaatin (ISO9001:2015). 

Elatusainekeittimen huollon yhteydessä on mainio tilaisuus keskustella huoltoinsinöörimme kanssa myös laitteen yleisestä kunnosta. Huoltamamme elatusainekeittimet sijaitsevat yleensä elintarviketeollisuudessa ja mikrobiologian laboratorioissa eri puolilla Suomea. 

Elatusainekeitin (yleistä tietoa)

Elatusainekeittimiä (culture media preparator) ja maljanvalulaitteita (culture media plate pouring system) on yleensä käytössä elintarviketeollisuuden laboratoriossa. 

Elatusainekeitin on käytännössä sekoittimella varustettu autoklaavi, jonka toiminta perustuu paineistetun höyryn käyttöön.

Elatusainekeittimen yhteydessä on yleensä myös maljanvalulaite (APS One, APS300 ja APS200), jonka huollon voi myös tilata meiltä.

Keskittämällä huoltoja lisää kustannustehokkuutta

Lähes kaikki laboratoriolaitteet vaativat säännöllistä huoltoa ja toimintojen tarkastusta. On järkevää keskittää säännöllistä huoltoa vaativien laboratoriolaitteiden huollot vuosittaiseen huoltokäyntiin ja näin kokonaisvaltaisesti parantaa huoltojen kustannustehokkuutta sekä minimoida laboratoriotyöskentelyn keskeytysajat. 

Huollamme laajasti eri laboratoriolaitteita, meiltä myös laiterekisteripalvelu laitteillenne tarvittaessa.

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information