Service in Nordics

Ilmannäytekerääjän
huolto

Ilmannäytekerääjän huolto MBV MAS-100 & MBV MAS-100 NT Intermediltä. Kustannustehokkaasti, ammattitaitoisesti ja lyhyellä vasteajalla. Voit lähettää laitteen huoltoon Vantaan toimipisteeseemme.

MAS-100 ilmannäytekerääjän huolto

Huoltomme piirissä olevat MBV MAS 100 ilmannäytekerääjät (microbial air sampler): 

  • MAS-100 NT 
  • MAS-100 Eco 

Pyydä tarjous MAS-100 ilmannäytekerääjän huollolle asiakaspalvelustamme. 

Voit myös tuoda tai lähettää MAS-100 ilmannäytekerääjän huoltoon Vantaan toimipisteeseemme. 

MAS100 Ilmannäytekerääjän huoltoja yli 15 vuoden kokemuksella

Olemme tarjonneet valmistajan MBV ilmannäytekerääjien (MAS-100 ja MAS-100 NT) korkealaatuista huolto- ja korjauspalvelua jo yli 15 vuoden ajan. Huollon nopea läpimenoaika mahdollistaa, että asiakkaan ilmannäytekerääjä on tuotantokäytöstä poissa vain lyhyen ajan. 

Tietoa ilmannäytekerääjän huollosta

Ilmannäytekerääjän huolto ja kalibrointi tehdään Intermed Oy:n Vantaan huoltoyksikössä. Pienen fyysisen koon ansiosta huollettava laite voidaan lähettää huoltoon. 

Ennen lähetystä pakkaa laite huolellisesti ja liitä mukaan laitteen palautusosoite sekä lähettäjän yhteystiedot. Mikäli laitteessa on normaalin huollon lisäksi vikaa, lisää mukaan lyhyt kuvaus vian laadusta.

Laitteen voi halutessa toimittaa toimipisteeseemme henkilökohtaisesti. Toimipisteemme on avoinna arkipäivisin klo 8-16.


Laitteen saavuttua Vantaan toimipisteellemme suoritamme ilmannäytekerääjälle laitevalmistajan (MBV Ltd -MBV AG) määrittelemät mittaukset ja huoltotoimenpiteet. Huollon jälkeen laite palautetaan viipymättä ja asiakkaalle lähetetään sähköpostitse raportti ilmannäytekerääjälle tehdyistä huoltotoimenpiteistä. 

Microbial Air Samplers ilmannäytekerääjät

Ilmannäytekerääjiä käytetään muun muassa elintarvike-, juoma-, kosmetiikka- ja lääketehtaissa sekä muissa steriileissä ympäristöissä, joissa ympäröivän  ilman tulee olla erityisen puhdas. 

Ilmannäytekerääjät analysoivat ilmassa olevien mikrobien määrää. Tästä syystä myös ilmannäytekerääjän säännöllinen huolto ja kalibrointi laitteen oikean toiminnan varmistamiseksi on tärkeää. 

Mikäli laitetta ei huolleta säännöllisesti, ei mittaustuloksia tai laitteen oikeaa toimintaa voida varmentaa. 

Tilaa laitteellesi huolto