Kalorimetrin
huolto

IKA Werke Kalorimetrin huolto ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Valtakunnallinen huoltoverkostomme takaa huolloille lyhyet vasteajat ja hyvän kustannustehokkuuden.

Kalorimetrin huolto (IKA-WERKE pommikalorimetri)

Huoltomme piirissä muun muassa seuraavat IKA-Werke kalorimetrit. 

  • IKA C5000 pommikalorimetri 
  • IKA C6000 pommikalorimetri 

Pyydä tarjous kalorimetrinne huollolle asiakaspalvelustamme.

Olemme erikoistuneet IKA Werke pommikalorimetrien huoltoon ja tarjonneet kalorimetrien huoltotoimintaa jo yli 20 vuoden ajan! Pyydä laitteellenne huoltotarjous asiakaspalvelustamme.

Kalorimetrin huolto - sujuvasti ja kustannustehokkaasti

Olemme sertifioitu IKA Werke kalorimetrin huoltoja tarjoavana yritys. Huollamme kalorimetrit kuntoon asiantuntevasti ja vuosien kokemuksella koko Suomen alueella. 

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta huoltopalvelua ja varaosien nopeat toimitukset valtakunnallisesti, varastoimme yleisiä kalorimetrien (pommikalorimetrit) varaosia. 

Olemme saaneet paljon kiitosta huoltojemme täsmällisyydestä ja ripeydestä. Pyrimme suorittamaan huollot yhdellä käyntikerralla, ilman tarpeettomia viivästyksiä 

Kalorimetrin huoltopalvelua Suomessa ja Euroopassa

Kattava kalorimetrien huoltoverkostomme ulottuu Suomessa etelästä pohjoiseen. Palvelemme Suomessa valtakunnallisesti neljästä toimipisteestä käsin. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. 

Tarjoamme tarvittaessa laadukasta ja kustannustehokasta huoltopalvelua myös Pohjoismaissa sekä Euroopassa. 

 

Kalorimetri IKA C5000 tai IKA C6000 (yleistä tietoa)

Markkinoilla on käytössä monia eri periaatteella toimivia kalorimetrejä  (titraatio-, kaasu- ja reaktio kalorimetrit). IKA-Werken kalorimetrit ovat niin kutsuttuja happipommikalorimetrejä. Ensimmäiset pommikalorimetrit kehitettiin 1700- luvun loppupuolella, joten aivan uudesta keksinnöstä ei ole kyse. 

Huoltopalvelumme piirissä olevia IKA-Werke pommikalorimetrejä on käytössä esimerkiksi energialaitosten laboratorioissa. Energialaitokset käyttävät kalorimetrejä esimerkiksi polttoaineiden lämpöarvojen mittaukseen, eli näytteen palamisen aiheuttaman kuumuuden mittaamiseen happirikkaissa olosuhteissa. 

Kun laitetta käytetään, palamisen lämpötila kalorimetrin sisällä voi nousta jopa 1000 asteeseen. Kalorimetrillä saatava mittaustulos kertoo näytteen laadusta, fyysisestä ja kemiallisesta koostumuksesta. 

Kalorimetrin määräaikaishuolto sopimuksella tai ilman

Kalorimetrin määräaikaishuolto suoritetaan aina asiakkaan toimitiloissa. Mikäli olette jo sopimusasiakkaamme, kalorimetrien määräaikaishuolloista vastaava asiakaspalveluhenkilömme sopii kanssanne huollon ajankohdan hyvissä ajoin ennen kalorimetrin määräaikaishuoltovälin täyttymistä. 

Sopimushuoltoasiakkaanamme saat kalorimetrin määräaikaishuolloissa käyttöösi parhaan kustannustehokkuuden. Meiltä voit toki tilata huollon myös ilman sopimusta. Kaikki huoltopalvelumme ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. 

Säännöllisesti suoritettu määräaikaishuolto pitää IKA Werke C5000 tai IKA C6000 kalorimetrin luotettavassa toimintakunnossa laitteen koko elinkaaren ajan. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse seurata kalorimetrin määräaikaishuoltovälin täyttymistä, huolehdimme puolestasi laitteen säännöllisestä huoltotaajuudesta. Toimitamme lisäksi jokaisesta määräaikaishuollosta kirjallisen raportin huoltojen seurantaa ja arkistointia varten. Meiltä myös laboratorio- ja lääkintälaitteiden laiterekisteripalvelut. 

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information