Service in Nordics

Laimentimen
huolto

Laboratorion laimentimen (diluter) huolto on tärkeää tehdä säännöllisesti. Laitevalmistajan määrittelemään huoltoon kuuluu kuluvien osien vaihto ja sisäinen puhdistus. Myös ruiskut tulee uusia säännöllisesti.

Laboraoriolaimentimet huoltomme piirissä - diluters

Laboratoriolaimentimista olemme erikoistuneet Hamilton sarjan Microlab laimentimiin ja AES:n laimentimiin (diluter). 

Olemme erikoistuneet huoltamaan ja korjaamaan Microlab Hamilton ja AES laboratoriolaimentimia (diluters). 

  • Hamilton Microlab 500 -laimentimet 
  • Hamilton Microlab 600 -laimentimet 
  • Harmilton Microlab 700 -laimentimet 
  • AES Dilumat 

Meiltä myös 

  • Laimentimen varaosat ja ruiskut
  • Myös haastavien olosuhteiden Hamilton Saltline ruiskuja tarvittaessa
  • Laimentimien vikakorjaukset 

Laimentimien säännöllinen huolto tärkeää

Hamilton Microlab laimentimen ja annostelijan avulla voidaan helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä sekä parantaa tarkuutta, käsipipetoinnin sijaan.

Laimentimia käytetään eri olosuhteissa. Laitteiden suunnitelman mukainen ja luotettava toiminta sekä tarkka annostelu ovat laboratorioille tärkeitä. 

Järkevä tapa varmistaa laimentimen toiminta on laitevalmistajan ohjeistama määräaikaishuolto. Säännöllinen huolto, puhdistus ja ruiskujen vaihto pitävät laitteen luotettavassa toimintakunnossa. 

Hamilton Microlab 600 & 700 laimennin -lisätietoa

Esimerkiksi Hamilton Microlab 600 laimennin on puoliautomaattinen laimennin, joka on suunniteltu käytettäväksi ympäristölaboratorioissa, kaivosteollisuudessa, tuotantoteollisuudessa ja tutkimuslaboratorioissa. 

Laimentimella voidaan osittain automatisoida nesteiden millintarkkaa sekoittamista ja laimentamista. 

Hamilton Microlab 700 on jatkumo ja paranneltu versio Hamilton Microlab 600 -laitteesta. Mircolab 700-sarjan automaattisessa laimentimessa näyttöä ja ohjausyksikköä on kehitetty edelleen. Hamilton Microlab 700 -laimentimen avulla voit nopeuttaa työskentelyä, parantaa työskentelytarkkuutta ja vähentää manuaalisen pipetoinnin määrää. 

Intermedin tehdaskoulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään Hamilton Microlab -tuotteiden huoltoon ja ruiskuihin liittyvissä kysymyksissä. 

Hamiltonin laimentimia Suomessa myy Lab-dig. Laimentimien lisäksi Lab-dig myy huoltamiamme alkuaineanalysaattoreita

Laatusertifioitua huoltopalvelua

Tarjoamme laimentimille ISO-laatusertifioitua huoltopalvelua. Huoltoinsinöörimme ovat tehdaskoulutettuja ammattilaisia. Toimitamme jokaisesta huollosta huoltodokumentaation, jonka asiakas voi liittää oman laatujärjestelmänsä jatkeeksi. 

Huollot asiakkaan luona tai Intermedillä

Laimentimet huolletaan usein asiakkaan toimipisteessä muiden laboratoriolaitehuoltojen yhteydessä. Laimentimen voi myös lähettää Intermedin Vantaan toimipisteeseen huollettavaksi. Erityisesti yksittäiset laitteet usein juuri lähetetään huoltoon tai korjaukseen. 

Mitä laimentimen huollossa tehdään?

Laimentimen huollossa laitteelle tehdään laitevalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet. Laimennin puhdistetaan ja likaiset sekä kuluneet osat vaihdetaan. Tarvittaessa laite kalibroidaan ja siihen vaihdetaan uudet ruiskut. Laimentimen ruiskujen kunto onkin hyvä tarkastaa säännöllisesti. Varastostamme löytyy usein heti toimitukseen Hamilton Microlab ruiskut (syringes). 

Tilaa laitteellesi huolto