Lämpöhauteen
huolto

Lämpöhauteen huolto ja lämpöhauteen korjauspalvelu. Huollon yhteydessä lämpöhaude puhdistetaan, kalibroidaan ja tarvittaessa säädetään. Lisäksi lämpöhauteen toiminnot tarkastetaan laitevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Lämpöhauteen huolto: hauteet huoltomme piirissä

Huollamme ja korjaamme muiden muassa alla olevia lämpöhaudemerkkejä. 

Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Huollot voidaan tehdä asiakkaan omissa tiloissa tai Intermedin toimipisteessä. Tarpeen mukaan voimme myös järjestää laitekuljetukset puolestanne. 

Pyydä tarjous lämpöhauteenne huollolle asiakaspalvelusta. Mikäli käytössänne olevaa lämpöhaudetta ei löydy listallamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Lämpöhauteen huolto: yleistä tietoa huollosta

Huollamme ja korjaamme useita eri laboratoriolaitemerkkejä jo 30 vuoden kokemuksella. Listauksen huoltomme piirissä olevista laboratoriolaitteista löydät verkkosivuiltamme. 

Teemme mielellämme tarjouksen koko laboratoriossanne olevan laitekannan huollosta ja ylläpidosta sen mukaan, kuin laitteet kuuluvat huoltomme piiriin.

Valitsemalla Intermed Oy:n sopimushuoltokumppaniksi saatte laboratorionne kaikkien laitteiden huollot kustannustehokkaasti ja nopeasti. Tarjouspyynnöt asiakaspalvelustamme. 

Pidämme puolestanne rekisteriä huollossamme olevasta laitekannasta sekä suoritetuista huoltotoimenpiteistä. Teillä on myös mahdollisuus ostaa meiltä sähköinen laboratorio- tai lääkintälaitteiden laiterekisteripalvelu. Esittelemme mielellämme laiterekisterin toimintaa, tilaa Teams-esittely asiakaspalvelustamme.

Asiakkaanamme saat jokaisen huollon jälkeen asianmukaisen laitemalli- ja merkkikohtaisen huoltodokumentaation sähköisesti. Huoltotoimintamme on ISO9001:2015 laatusertifioitu. 

Intermed Oy:ltä myös laboratorion laitekannan sähköturvallisuusmittaukset 

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot asiakaspalvelustamme. Voit myös tilata vikahuollon, määräaikaishuollon tai jättää muun yhteydenottopyynnön. 

Lämpöhauteen huolto: yleistä tietoa hauteista

Lämpöhauteita käytetään laboratorionäytteiden kuumentamiseen. Hyvän lämpöhauteen ominaisuuksiin kuuluu pitää tasainen lämpötila, ilman kiehumista ja minimoida höyryn tuotanto.  

Laitteen pitää olla ruostumaton ja helposti puhdistettavissa. Markkinoilla on useita eri kokoisia ja eri lämpötiloihin tarkoitettuja lämpöhaudemalleja. Lämpöhauteet lämpenevät joko hiekalla, nesteellä tai ilmalla. Joissakin malleissa on lisävarusteena sekoittaja. Lämpöhaudetuotteita ja lisätietoa lämpöhauteista päämiehiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. 

Intermed Oy tekee tiivistä yhteistyötä suoraan useiden lämpöhaudemaahantuojien ja -valmistajien kanssa. Valitsemalla Intermed Oy:n huoltokumppaniksesi voit vakuuttua, että huoltopalvelut ovat tehtaan ohjeistuksen mukaisia ja hinnoittelu kilpailukykyistä. 

Kun yrityksenne tarvitsee apua laboratorion lämpöhauteen määräaikaishuollon tai vikakorjauksen kanssa, ota yhteyttä ystävälliseen asiapalveluumme. 

Meiltä voit tilata myös 

  • Lämpöhauteiden varaosat 
  • Lämpöhauteiden kalibroinnit 
  • Lämpöhauteen korjauksen 

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information