Välinehuollon laitehuolto

Välinehuollon laitehuolto on tärkeää laitteiden toimintavarmuuden ja käytöturvallisuuden ylläpitämiseksi. Meiltä saat kustannustehokkaasti kaikki välinehuollon laitehuollot valtakunnallisesti lähes 30 vuoden kokemuksella. Huollamme valtakunnallisesti muun muassa huuhtelukoneet, desinfektorit, autoklaavit, imupussien tyhjennyskoneet ja endoskooppien pesukoneet sekä suoritamme laitteiden asennukset ja korjaukset.

Välinehuollon laitehuolto valmistajien ohjeiden mukaisesti

Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörimme suorittavat välinehuollon laitteiden määräaikaishuollot kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja tarkasti valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Tehtaan koulutuksen saaneen huoltoinsinöörin huoltama välinehuollon laite on käytössä turvallinen.

Asianmukaisesti huollettuna välinehuollon laitteet toimivat oikein ja puhdistettavat instrumentit tulevat desinfioiduiksi ja steriloiduiksi.

Pyydä tarjous laitteenne huollolle asiakaspalvelustamme.

Välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat

Endoskooppien pesukonehuolto

Autoklaavin huolto

Desinfektorin huolto

Autoklaavin huolto

Kuuma-saumaajan huolto

Välinehuollon laitehuolto ja kuumasaumaajien huolto

Intermediltä nyt palveluna myös Famos kuumasaumaajien huollot. Huollamme ja korjaamme laadukkaat Famos-merkkiset kuumasaumaajat.

Famos-kuumasaumaajat löytyvät välinehuollon tiloista yleisesti desinfektorien tai autoklaavien läheisyydestä. Lue lisää kuumasaumaajien huolloista.

Välinehuolto ja autoklaavit

Välinehuollon laitehuoltojen piiriin kuuluvan autoklaavien määräaikaishuollot sisältävät muun muassa toiminnan tarkastuksen, tarvittavien kansiluukun tiivisteiden ja muiden kuluvien osien vaihdon, varoventtiilin kunnon toteamisen sekä muut laitevalmistajan määrittelemät määräaikaishuoltotoimenpiteet.

Autoklaavien (painelaitteiden ammattimaisen käyttäjän) on huolehdittava siitä, että laite sijoitetaan sekä sitä käytetään, tarkastetaan ja valvotaan säädösten mukaisesti ja säännöllisesti.

Autoklaavien validoinnissa todennetaan sterilointiprosessin täyttävän määritettyjen standardien mukaiset vaatimukset.

Meiltä voit tilata myös laitteiden siirrot ja asennukset uusiin toimitiloihin.

Välinehuolto ja desinfektorit

Välinehuollon laitehuoltojen piiriin kuuluu myös desinfektorit. Desinfektoreiden huollossa laitteen toiminta tarkastetaan ja luvat osat vaihdetaan.

Desinfektorin säännöllisellä huollolla varmistetaan oikea pesutulos ja desinfektion toteutuminen sekä vaihdetaan pesutulokseen vaikuttavat, kuluvat osat.

Desinfektorin asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille.

Kauttamme voit tilata myös desinfektoreiden laitesiirrot ja -asennukset uusiin toimitiloihin.

Välinehuolto ja endoskooppien pesukoneet

Välinehuoltojen laitehuolloissa huuhtelukoneiden ja endoskooppien pesukoneiden huolto käsittää laitteiden toimintojen tarkastuksen, kuluvien osien vaihdon ja pesuaineen määrän sekä pesu ja/tai sterilointilämpötilan kalibroinnin laitevalmistajan ohjeen mukaisesti.

Asianmukaisesti ja säännöllisesti huollettu endoskooppien pesukoneet toimivat oikein ja instrumentit ovat puhtaita, desinfioituja ja/tai steriloituja.

Endoskooppien pesukoneiden asennuksen tai määräaikaishuollon yhteyteen on mahdollista tilata myös erillinen käyttökoulutus välinehuollon ammattilaisille. Käyttökoulutuksen voit halutessasi tilata asiakaspalvelustamme. Käyttökoulutus tulee varata aina etukäteen.

Mikäli endoskooppi on rikkoutunut tai muutoin epäkunnossa, tutustu myös endoskoopin korjauspalveluun.

Välinehuollon laitehuollon piiriin kuuluvat laitemerkit

Mikäli etsit lisätietoa itse laitteista, alla olevista linkeistä pääset valmistajan/laitemyyjän verkkosivuille.

Endoskooppien pesukone & kuivauskaappi (välinehuollon laitehuolto)

Autoklaavi (välinehuollon laitehuolto)

Huuhtelukone (välinehuollon laitehuolto)

Imupussien tyhjennyslaite (välinehuollon laitehuolto)

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information