Kuumasaumaaja
huolto

Famos kuumasaumaajan huolto Intermediltä. Huoltomme on ISO-laatusertifioitu ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Katso lisätiedot ja pyydä huoltotarjous.

Huoltomme piirissä olevat välinehuollon kuumasaumaajat

Huollamme välinehuolloissa sijaitsevia kuumasaumaajia, joilla sterilointipussit suljetaan.

Huoltomme piiriin kuuluvat laitevalmistaja Famoksen seuraavat kuumasaumaajat: 

  • Famos F108 
  • Famos F110 

Kuumasaumaajat löytyvät instrumentteja huoltavasta välinehuollosta desinfektorin ja autoklaavin läheisyydestä. Pestyt ja desinfioidut välinehuollon intrumentit suljetaan saumaajilla erityisiin pusseihin.  

Kuumasaumaajan huolto onkin luontevaa sopia välinehuollon muiden laitteiden, kuten desinfektorin ja kuivasukaapin huollon tai autoklaavin validoinnin yhteyteen. 

Mikäli kuumasaumaajanne on Famoksen muu malli, ota yhteyttä asiakapalveluumme ja varmista, kuuluuko laite huoltomme piiriin. 

Famos kuumasaumaajan huolto

Tarjoamme laitevalmistaja Famoksen kuumasaumaajille: 

  • Määräaikaishuollot 
  • Vikakorjaukset  

Huollamme niin yksittäiset laitteet kuin suuremmatkin laitekannat. Kaikki huollot voidaan tehdä huoltosopimuksella tai ilman huoltosopimusta. 

Jokainen kuumasaumaajan huolto dokumentoidaan ja huollosta toimitetaan dokumentti asiakkaan oman laatujärjestelmän jatkeeksi. 

Meiltä voi myös tilata kuumasaumaajien mustekasetit tarvittaessa joko Famos määräaikaishuollon yhteydessä vaihdettavaksi tai toimituksena varastollenne.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä lisätietoja tai tarjous laitteenne huollolle. 

Lisätietoa Famos kuumasaumaajista

Valmistajan Famos kuumasaumaajat ovat valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Materiaalina ruostumaton teräs on yksi parhaista vaihtoehdoista muun muassa hygienian kannalta. Valmistajan Famos kuumasaumaajavalikoimasta löytyy useita erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvia malleja. 

Famoksen lähtötason kuumasaumaajamallisto sopii käytettäväksi esimerkiksi pienemmillä klinikoille. Suurin osa valmistajan laitteista kuitenkin edustaa raskaampaan käyttöön suunniteltuja malleja. Suuremman käyttökapasiteetin lisäksi malliston kookkaammat laitteet ovat myös toiminnoiltaan kehittyneempiä. 

Famos kuumasaumaajien toimintaperiaate tiivistettynä on, että pestyt ja desinfioidut välineet suljetaan saumaajilla erityisiin pusseihin. Seuraavaksi saumaamalla suljetut pussit erikseen steriloidaan autoklaavilla. Autoklaavilla tehdyn steriloinnin jälkeen kuumasaumaajalla saumatut pussit sisältöineen voidaan siirtää edelleen säilytykseen. 

Koska kuumasaumaajia käytetään yleisesti pussien sulkemiseen ennen yllä mainittua sterilointia, löytyvät saumauslaitteet yleisesti välinehuollon tiloista juuri autoklaavien ja desinfektoreiden läheisyydestä. 

Miksi kuumasaumaaja huolto kannattaa tilata meiltä?

Huoltopalvelumme on ISO-laatusertifioitu. Yrityksemme omat huoltoinsinöörit suorittavat huollot ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. 

Tarjoamme Famos kuumasaumaajille aidosti valtakunnallista huoltopalvelua. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa

Meille voi myös lähettää kuumasaumaajan huollettavaksi. Pajakorjauksiin keskittynyt yksikkömme sijaitsee Vantaalla (Intermed Vantaan toimipiste). Toimipisteeseen saapuu ja sieltä lähtee laitteita ympäri Suomea päivittäin. Myös huoltoon lähetetyissä laitteissa vasteaika on lyhyt. 

Pyydä lisätietoja tai huoltotarjous asiakaspalvelustamme. 

Tilaa laitteellesi huolto

You need to load content from reCAPTCHA to submit the form. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information