Service in Nordics

Laiterekisteripalvelu

Intermedin laiterekisteripalvelu on kustannustehokas ja moderni rekisteripalvelu laboratorio- ja lääkintälaitteille. Rekisteröimme ja ylläpidämme halutessanne koko laitekantaanne.

Laiterekisteripalvelu laboratorio- ja lääkintälaitteille

Tarjoamme erittäin kustannustehokkaan laboratorio- ja lääkintälaitteiden laiterekisteripalvelun laitekartoituksineen ja ylläpitopalveluineen. Tämä isojenkin laitekokonaisuuksien hallintaan suunniteltu ohjelmisto helpottaa ja selkiyttää laitevastuuhenkilöiden työnkuvaa ja helpottaa mm. laitekannan läpikäyntiä auditointien yhteydessä.  

Laboratoriolaiterekisterimme toimii tietokoneella ja mobiililaitteella. Voit näyttää laitteeseen liimattua QR-koodia kännykälle ja saat haluamasi laitteen tiedot esille! 

Laiterekisteri on tarpeellinen esimerkiksi silloin, kun: 

  • hallinnassasi on suurempi laboratorio- tai lääkintälaitekokonaisuus 
  • sinun tulee seurata huoltovälejä ja laitekohtaisia huoltoraportteja
  • haluat seurata laitteiden sijaintia, kustannuspaikkaa tai vastuuhenkilöä ja muuttaa niitä tarpeen mukaan
  • haluat tilata sähköisesti vika- tai määräaikaishuoltoja määritellyiltä yrityksiltä
  • tarvitset helppoa, edullista ja modernia laiterekisteripalvelua
  • tarvitset apua laitekannan hallinnassa, huoltoväleissä jne. 

Laiterekisterin jokainen laite yksilöity

Laiterekisteristä käsin on mahdollista tarkastella suoraan yksittäistä laitetta, huoltovälejä, huoltoraportteja ja huoltoyhtiöitä.

  • Voit tilata huoltoja, lisätä ja poistaa laitteita tai jakaa laiterekisterin käyttöoikeuksia haluamillesi henkilöille.
  • Voit myös etsiä laitekannasta eri hakuehtoja käyttäen tiettyä laitetta tai laiteryhmiä.
  • Nähdä huoltohistorian

Jokaiselle laitteelle voidaan antaa sarjanumeron lisäksi esimerkiksi erillinen laitetunnus, sijainti, IP-osoite, vastuuyksikkö jne.

Mahdollistamme erittäin monipuolisen ja jopa asiakkaan tarpeen mukaan skaalautuvan laiterekisteripalvelun.  Yksilöidyt laitetiedot ja monipuoliset hakutoiminnot helpottavat laitetietojen käsittelyä.

Lisätietoa ja tarjous asiakaspalvelustamme!

Mitä seuraavaksi?

Mieluusti kuulemme minkälaiselle laboratorion, terveyskeskuksen tai sairaalan laitekokonaisuudelle tarvitsette laiterekisterin ja mitkä ovat tarpeenne – tai esittelemme teille laiterekisteripalvelumme ja sen ydintoiminnot vaikkapa netin yli. 

Kerromme samalla Intermedin tarjoamasta laiterekisteripalvelusta; miten palvelu toimii, mitä hyötyjä ja mahdollisuuksia rekisteri tarjoaa. Mikäli jo huollamme laitteitanne, voimme esitellä rekisterin omalla laitekannallanne. Laiterekisteriämme voi käyttää myös ilman huoltopalvelua. 

Lähetä meille viesti alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai soita valtakunnallisen asiakapalvelunumeroomme 09 773 1100 

Tilaa laitteellesi huolto