Yritys

Yhtiö on saanut alkunsa Kuopiosta missä yksi toimistoistamme sijaitsee edelleen. Olemme Suomessa toimiva huoltokumppani, suomalaisella organisaatiolla.

Meidät omistaa Norjalainen MEDU AS, joka rakentaa Pohjoismaista ja Pohjois-Eurooppalaista huolto-organisaaiota. Sisaryrityksiä meillä on Ruotsissa ja Norjassa.

Liikeideanamme on ollut koko historiamme ajan tarjota laitetoimittajista riippumaton ja kustannustehokas huoltovaihtoehto laboratorio- ja lääkintälaitteiden saralla. Olemme kasvaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa kuluneiden vuosien ja vuosikymmenten aikana. Vanhimmat voimassa olevat asiakkuudet ovat joka yli 20-vuoden takaa. 

Olemmekin tuttu toimija useimmissa Suomen laboratorioissa sloganiamme: ”tutkimuksesi turvaaja” sekä terveydenhuollon saralla sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Pidämme asiakkaidemme laitteet toimintakunnossa ja varmistamme mittaustulosten oikeellisuuden laitevalmistajan ohjeiden mukaan, rautaisella kokemuksella ja vahvalla osaamisella. 

Huoltoinsinöörimme ovat pitkän huoltokokemuksen ja vahvan ammattitaidon omaavia tekniikan ammattilaisia. He ovat saaneet laitemerkkikohtaisen huoltokoulutuksen laitevalmistajien tehtailla. Toimimmekin usean laitteita maahantuovan yrityksen valtuuttamana huoltoliikkeenä.