Laatujärjestelmä ja tekninen osaaminen

Laboratorion laatujärjestelmä on tärkeä osa jokaisen laboratorion ja lääkinnällisen toimijan toimintaa. Intermed noudattaa laboratorio- ja lääkintälaitteiden huoltotoiminnassa ISO9001:2015 laatujärjestelmää. Sivulta voit ladata laatusertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi.

Intermedin sertifikaatti osaksi asiakkaan laboratorion laatujärjestelmää

Mikäli tarvitsette ISO-laatujärjestelmäsertifikaattimme oman laatujärjestelmänne jatkeeksi (esimerkiksi laboratorion laatujärjestelmä), Intermed Laatusertifikaatti 2022-2025 saat tarvittaessa pyytämällä asiakaspalvelustamme.

Sertifiointiyhteistyökumppaninamme toimii Kiwa Inspecta. 

Tehdaskoulutetut huoltoinsinöörit laatujärjestelmän ytimessä

Kaikki yrityksemme huoltoinsinöörit käyvät säännöllisissä koulutuksissa laitevalmistajien tehtailla. Vaativa ja säännöllinen koulutus pitää huoltoinsinöörien osaamisen ajan tasalla niin uusien kuin vanhojen laitteiden osalta. Omat huoltoinsinöörimme ovatkin kokeneita ja ammattitaitoisia laboratorio- ja lääkintälaitetekniikan osaajia. 

Yrityksellämme on YLI 30 vuoden kokemus laboratorio- ja lääkintälaitteiden vaativista huoltotöistä. Tarjoamme kokonaisvaltaista, luotettavaa ja asiantuntevaa huoltopalvelua. 

Intermed Oy on yrityksenne luotettava kotimainen huoltokumppani. 

Osana laatujärjestelmää tarkkailemme ja kehitämme työmme laatua

Niin yrityksemme kuin työntekijämme ovat sitoutuneet huollon laadun tarkkailuun ja kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista huoltopalvelua ja huollettavien laitteiden asiantuntemusta. Huoltopalvelujen korkea laatu ja palvelujen jatkuva kehittäminen ylläpitävät korkeaa asiakastyytyväisyyttä. 

Otamme mielellämme vastaan palautetta toiminnastamme ja mahdollisia kehitysehdotuksia. Arvokkaiden asiakaspalautteiden perusteella pystymme edelleen parantamaan prosessejamme ja vastaamaan asiakkaidemme vaatimustasoon sekä toiveisiin, niin huolloissa kuin asiakaspalvelussa. 

Laatujärjestelmän mukaiset kalibroidut mittalaitteet 

Huollettavien laitteiden tarkastukset ja mittauskalibroinnit tehdään erillisillä ammattikäyttöön tarkoitetuilla, kalibroiduilla mittalaitteilla. Näin toimien kalibroiduilla mittalaitteilla mittaustuloksen jäljitettävyys voidaan varmistaa ja todentaa. 

Laatujärjestelmän mukaista vastuullista kotimaista yritystoimintaa 

Yhtiömme kuuluu Suomen tilaajavastuurekisteriin. Saatte halutessanne tiedot yrityksestämme kirjautumalla Vastuu Groupin rekisteriin.